Beerze Bulten
Junimaand

Lekker lang genieten in juni

  • Lang verblijven = extra voordelig
  • 5-sterren vakantiepark in het Vechtdal
  • ANWB Camping van het Jaar 2023
  • Heerlijk juni vóór de schoolvakanties

Lekker lang genieten in juni

Profiteer van de scherpste tarieven bij een lekker lang verblijf in de juni-periode!

In de periode 10 juni 2025 t/m 5 juli 2025 kun je bij een lang verblijf bij 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten profiteren van extra veel voordeel bij een verblijf van minimaal 16 nachten (max. 25 nachten)! Kom lekker lang genieten in de héérlijke juni-periode vóór de schoolvakanties!

Langer dan 25 dagen (voordelig) kamperen? Neem contact op met onze receptie.

 
Winnaar ANWB Camping van het Jaar

Vind jouw ideale verblijf in juni:

Activiteiten tijdens je vakantie in juni

Geniet lekker lang van alles wat Beerze Bulten te bieden heeft! Een unieke vakantie voor jong en oud: dat biedt Beerze Bulten! Gelegen in het prachtige Overijssels Vechtdalgebied biedt onze 5-sterren camping (met diverse accommodaties) je een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik! 

Natuurliefhebbers halen hun hart op in het veelzijdige natuurlandschap van het Vechtdal waar diverse wandel- en fietsroutes aanwezig zijn. Wandelnetwerk Vechtdal Overijssel biedt maar liefst 1.300 kilometer aan wandelroutes aan! Van schitterende landschappen en pittoreske dorpjes tot heide en bossen. Ontdek zelf de prachtige natuurrijke omgeving van het Vechtdal. Schuif na een heerlijke wandeling aan bij Brasserie de Hagehorst en geniet op het ruime terras volop van een uitgebreide lunch, diner of heerlijke koude borrel. Boek nu een juni arrangement voor jouw welverdiende vakantie in juni!

Wellness & Beautysalon

Geniet volop van de diverse sauna's, behandelingen en arrangementen, rust en ontspanning staan tijdens je vakantie bij ons gegarandeerd! 

Zwemparadijs

Begin de dag heerlijk door een paar baantjes te trekken in ons binnen- of buitenzwembad! Op en top genieten doe je hier!

Fiets- en wandelroutes

Ontdek de veelzijdige en schitterende omgeving van het Vechtdal. Diverse fiets- en wandelroutes maken je vakantie helemaal af!

Privè sanitair 

Op de camping zijn er ook kampeerplaatsen aanwezig met een eigen sanitaire voorziening. Luxe en comfort staan bij ons voorop!