Beerze Bulten
Junimaand

Junimaand

  • 5-sterren vakantiepark in het Vechtdal
  • Perfect voor 50-plussers
  • Speciaal juni arrangement

Junimaand

Kom een hele maand kamperen bij Beerze Bulten in juni!

In de heerlijke maand juni bieden we de mogelijkheid om de gehele maand te kamperen voor een voordelig tarief!

"Geniet vóór het drukkere hoogseizoen van het heerlijke zomerweer"

Dit mag je niet missen tijdens je vakantie in juni

Wellness & Beautysalon

Geniet volop van de diverse sauna's, behandelingen en arrangementen, rust en ontspanning staan tijdens je vakantie bij ons gegarandeerd! 

Zwemparadijs

Begin de dag heerlijk door een paar baantjes te trekken in ons binnen- of buitenzwembad! Op en top genieten doe je hier!

Fiets- en wandelroutes

Ontdek de veelzijdige en schitterende omgeving van het Vechtdal. Diverse fiets- en wandelroutes maken je vakantie helemaal af!

Privè sanitair 

Op de camping zijn er ook kampeerplaatsen aanwezig met een eigen sanitaire voorziening. Luxe en comfort staan bij ons voorop!

Vind jouw ideale verblijf in juni

Activiteiten tijdens je vakantie in juni

Geniet lekker lang van alles wat Beerze Bulten te bieden heeft! Een unieke vakantie voor jong en oud: dat biedt Beerze Bulten! Gelegen in het prachtige Overijssels Vechtdalgebied biedt onze 5-sterren camping (met diverse accommodaties) je een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik! 

Natuurliefhebbers halen hun hart op in het veelzijdige natuurlandschap van het Vechtdal waar diverse wandel- en fietsroutes aanwezig zijn. Wandelnetwerk Vechtdal Overijssel biedt maar liefst 1.300 kilometer aan wandelroutes aan! Van schitterende landschappen en pittoreske dorpjes tot heide en bossen. Ontdek zelf de prachtige natuurrijke omgeving van het Vechtdal. Schuif na een heerlijke wandeling aan bij Brasserie de Hagehorst en geniet op het ruime terras volop van een uitgebreide lunch, diner of heerlijke koude borrel. Boek nu een juni arrangement voor jouw welverdiende vakantie in juni!