Beerze Bulten

5 tips voor thuis!

Verveel jij je nadat je thuis gekomen bent van een fantastische vakantie bij Beerze Bulten? Speciaal voor jou hebben we een aantal tips op een rijtje gezet om de tijd op een leuke manier te vullen!

Bekijk heel veel nieuwe Beerze Bulten video's

Op het Beerze Bulten YouTube-kanaal kun je veel nieuwe Beerze Bulten video's vinden van Bultje en zijn vrienden! Musicals, liedjes, challenges en nog veel meer! Wacht niet langer en beleef de avonturen bij Beerze Bulten ook online! Heb je een Smart TV? Gebruik dan de YouTube applicatie en bekijk hem op je TV!

 

Maak je eigen Bultje's Ansichtkaart in de app

Ken je deze leuke functie in onze app al? Pimp jouw foto's met de leukste Beerze Bulten 'stickers', van onder meer Bultje, Bibi en andere BB-karakters! Download de Beerze Bulten app, probeer het zelf en vergeet ze vooral niet te delen op social media! Giga gaaf!

 

Zing en dans mee met BB-liedjes op Spotify

Naast onze bekende CD's zijn we sinds vorig jaar ook te vinden op Spotify. Ken jij onze liedjes al uit je hoofd? De komende tijd zullen we nog meer BB-liedjes toevoegen.

 

Beerze Bulten kleurplaten

Download online onze BB-kleurplaten, druk ze af en maak de mooiste kunstwerken!

 

Beerze Bulten Mini Puzzel

Verbleef je afgelopen jaar bij Beerze Bulten? Dan heb je van onze receptie een giga gave Beerze Bulten Mini Puzzel gekregen. Heb jij 'm al gemaakt? Laat het ons weten met een foto via Facebook of Instagram!