We hebben de leukste kinderfeestjes op een rijtje gezet!

 1. Theater kinderfeestje

  Ben jij gek op theater en musical? Dan is het Giga Theater feestje echt iets voor jou!Je krijgt een dansworkshop en leert een echt Beerze Bulten dansje! Tijdens de show laat je in een te gekke outfit zien wat je geleerd hebt. Een aanrader voor echte theaterliefhebbers!
   
 2. Speelparadijs kinderfeestje

  Het leukste ondergrondse kinderfeestje in Overijssel! Vier je kinderfeestje in het huis van Bultje het konijn!
  Het Giga Konijnenhol is de leukste indoor speeltuin van Overijssel! Beleef een spannend ondergronds avontuur in de wereld van Bultje het konijn. Zijn giga grote konijnenhol, overdekt met gras, is een speelparadijs voor alle kinderen. Het Giga Konijnenhol is een groot feest van klim-, klauter- en speelplezier. Hier kun je lekker knutselen, springen, glijden, spelen en lekker meezingen en klappen in het meeleeftheater van Bultje en zijn vriendjes. Perfect voor jouw verjaardagsfeestje! Ouders kunnen hun auto gratis parkeren op ons parkeerterrein. 
   
 3. Zwembad kinderfeestje

  Spetteren en spatteren in het Giga zwemparadijs met binnen- en buitenzwembad!
  Houd je feestje bij het Zwemparadijs van Beerze Bulten. Super leuk voor jou en je vriendjes! Het zwembad heeft een Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook kun je in de Space tube glijbaan; door de lichteffecten lijkt het net alsof je in de ruimte bent! Je zult je hier geen moment vervelen!
   
 4. Bowlen kinderfeestje

  Een strike gooien met al je vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je verjaardag bij Beerze Bowling! Kom een uur bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes! Aan het eind krijgt iedereen een oorkonde mee naar huis! Er kunnen maximaal 8 kinderen op een baan. Let op: Je boekt online de begintijd van de bowlingbaan. Beerze Bowling bevindt zich in het Giga Konijnenhol en heeft 4 te gekke bowlingbanen met spectaculare laserlichten en glow in the dark effecten! De baan is ook kindvriendelijk met de mogelijkheid om bumpers omhoog te laten komen zodat ook de allerkleinsten een kans maken op een strike!
   
 5. Kun je niet kiezen? Combineer!

  Klimmen en klauteren, of toch zwemmen? Een moeilijke keuze. Met het Giga Combifeestje hoef je geen keuze te maken tussen klauteren of zwemmnen. Het kan hier namelijk allebei! Bovendien kun je 's middags ook nog eens lekker genieten van de voorstelling van Bultje in het theater!