ANWB Camping van het jaar 2017!

12 Januar 2017

Beerze Bulten is door de ANWB verkozen tot ‘Camping van het jaar 2017’! Dit werd woensdag 11 januari 2017 bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht. De prestigeuze prijs werd uitgereikt in de categorie ‘mooiste camping voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar)’.

Een deskundige vakjury van campingexperts maakte tijdens het ANWB Campingdiner op 11 januari bekend dat Beerze Bulten de winnaar van de titel is geworden! Volgens het juryrapport van de ANWB: “Een gastvrije camping met zeer complete voorzieningen voor gezinnen. Het aantrekkelijke van deze camping is dat ze zich gevormd heeft naar haar omgeving: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.” Beerze Bulten behoorde als enige Nederlandse camping bij de 4 genomineerden, nadat gasten konden stemmen op een longlist van 10 Europese campings. De drie andere genomineerden waren Camping Barco Reale (Italië), Camping Las Dunas (Spanje) en Hegau Familien Camping (Duitsland).

“Wij zijn erg vereerd met het winnen van deze prestigieuze prijs, het voelt als het winnen van de Champions League. Dit is toch wel de allermooiste prijs die je als kampeerbedrijf kunt winnen”, aldus Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn, die de prijs in ontvangst namen. “We ervaren dit als een bekroning van het werk en de inspanningen van alle medewerkers. “Door te blijven investeren in onze faciliteiten en dienstverlening willen we ons onderscheiden en onze gasten een geweldig verblijf vol beleving bieden. Zo kunnen onze gasten vanaf het nieuwe kampeerseizoen van 2017 bijvoorbeeld genieten van het compleet vernieuwde overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol met onder andere nieuwe en innovatieve speelmogelijkheden, 4 bowlingbanen en een vernieuwde horeca.”