1. Kamperen in de lente
  2. Zo vaak als je wil
  3. Uitstekende parkfaciliteiten
 

Voorseizoenplaats in Overijssel op Camping Beerze Bulten

Kamperen in de lente, geniet van de steeds zonnigere en warmere dagen.

Van april t/m juni. Je zet slechts één keer jouw caravan of tent neer en kunt vervolgens het hele voorseizoen, wanneer je maar wilt, genieten van alles wat Beerze Bulten te bieden heeft!

Alle (voor)seizoenplaatsen 2022 reeds gereservereerd!

 
 

"Erg fijn dat je gewoon de caravan kunt laten staan en kan komen kamperen in de lente. We komen graag een nachtje, weekend of week wanneer we vrij zijn!"

Eventueel bijkomende kosten:

👫 Toeristenbelasting
🐾 Huisdier nr. 424 t/m 492 en 641 t/m 648, per hond.
⛺ 2e bijzettentje (4 m2) 
🚗 2e auto op de parkeerplaats 
🛌 Logee ook bij verhuur
🧑‍💻 Voorkeurskosten
🚿 Borg watersleutel/sepkey 

Voor meer informatie, de prijzen of voor het boeken van een seizoenplaats kun je contact opnemen met onze receptie via het telefoonnummer 0523 - 251 398.

Verblijf op een voorseizoenplaats in Overijssel

Boek nú een voorseizoenplaats in Overijssel op camping Beerze Bulten om zo het hele voorseizoen te kamperen in Nederland. Inclusief tent/caravan, 2 personen, 8 ampère elektra, een klein bijzettentje van 4m2, toegang tot Giga Konijnenhol, Giga Konijnenveld en het zwembad van Spa, WellnessFitness. Informeer naar de prijs.

Logees

Normaal geldt de plaats alleen voor de op het inschrijfformulier opgegeven personen. Bij logees (ook als je er niet bent) of verhuur wordt € 7,60 per persoon per dag extra berekend, met een maximum van 6 personen op 1 plaats tegelijkertijd.

Onderverhuur

Van onderverhuur is sprake als er gasten in jouw kampeermiddel verblijven ten tijde van jouw afwezigheid. Dit alleen maar mogelijk aan (aantoonbaar) 1e graads familie. Tarief onderverhuur is € 9,60 p.p.p.n. inclusief toeristenbelasting, met een maximum van 6 personen op 1 plaats. Dit moet vooraf bij de receptie aangemeld worden.

Kampeerplaatsen

Bij Beerze Bulten kampeer je op ruime kampeerplaatsen van 80 tot 140m2. Je bent voorzien van elektra en waterpunt.

 

Luxe sanitairgebouwen

Er zijn drie verwarmde sanitairgebouwen met kindervoorzieningen. Deze gebouwen zijn (deels) ondergronds.

 

Honden welkom

Op onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen zijn maximaal twee honden, tegen bijbetaling, toegestaan. Wel zo gezellig!

 
 
 

Camping met voorseizoenplaats in Overijssel incl. zwemdiploma

Je kunt ook een voorseizoenplaats in Overijssel boeken en jouw kind zijn/haar A-, B- en/of C-diploma laten halen! Is jouw kind volgend voorseizoen minimaal 4,5 jaar? Dan kan hij/zij deelnemen aan onze zwemlessen. De zwemlessen zullen iedere zaterdag en zondag in het voorseizoen worden gegeven.

Onze zwemlessen duren 2 uur en worden gegeven door ervaren instructeurs die op kindvriendelijke wijze zwemonderwijs geven. Ouders mogen in de zwemzaal aannwezig zijn. Het is mogelijk een A-, B- en/of C-diploma te halen bij ons.

Dit alles maakt Beerze Bulten de ideale kindercamping en familiecamping van Nederland. En als je van wandelen en fietsen houdt mag je Beerze (Ommen) ook niet missen, want dit is volgens sommigen de mooiste plek van Nederland! Dit maakt Beerze Bulten ook een ideale 50+ camping en glamping in Nederland.

 
Neem contact met ons op
 
 

Beoordeling - 10


"Al 11 jaar komen wij op #beerzebulten. Dit jaar was 2e jaar als seizoengast. Dus verbleven we vanaf start seizoen op de camping. Het voelt al 11 jaar als thuiskomen. Heel het team geeft je het gevoel dat je welkom ben en de eigenaren Gerrit-Jan en Johanneke zijn altijd bereid om een praatje."

Familie Stoffels