1. Seizoenplaats: kampeer wanneer je wil
  2. Natuurrijke camping
  3. Uitgebreide faciliteiten

Seizoenplaats in Overijssel

Kamperen wanneer het jou uitkomt bij Beerze Bulten.

Het voordeel van een seizoenplaats in Overijssel? Je zet slechts één keer jouw caravan of tent neer en kunt vervolgens het hele seizoen, wanneer je maar wilt, genieten van alles wat Beerze Bulten in Overijssel (vlak bij Ommen) te bieden heeft!

Alle (voor)seizoenplaatsen voor 2022 reeds gereservereerd!

Voor 2023 bieden geen nieuwe seizoensplaatsen meer aan. De plaatsen die niet meer verlengd worden, komen niet meer opnieuw in de verhuur als zijnde seizoensplaatsen.

 
 

"Zo vaak als je zelf wil naar de camping met een seizoenplaats bij Beerze Bulten."

Optioneel bij te boeken bij een seizoenplaats:

🐾 Huisdier 
⛺ 2e bijzettentje (4m2)
🚗 2e auto op de parkeerplaats
⚡ Elektra meerverbruik
🧖 All-in Wellnesspas seizoen
🌐 Wifi

Voor meer informatie, de prijzen of voor het boeken van een seizoenplaats kun je contact opnemen met onze receptie via het telefoonnummer 0523 - 251 398.

Seizoenplaats op onze camping in Overijssel

Boek nú een seizoenplaats op deze camping in Overijssel om zo het hele seizoen te kamperen op de kindercamping van Nederland. Het verblijf is inclusief tent/caravan, één parkeerrplaats, (minimaal) 8 ampère elektra (gratis tot 250 KWH), een klein bijzettentje van 4m2, toegang tot Giga Konijnenhol, Giga Konijnenveld en binnen- en buitenbaden! 

 

Logees

Normaal geldt de plaats alleen voor de op het inschrijfformulier opgegeven personen. Bij logees (ook als je er niet bent) of verhuur wordt € 7,60 per persoon per dag extra berekend, met een maximum van 6 personen op 1 plaats tegelijkertijd.

 

Onderverhuur

Van onderverhuur is sprake als er gasten in jouw kampeermiddel verblijven ten tijde van jouw afwezigheid. Dit alleen maar mogelijk aan (aantoonbaar) 1e graads familie. Tarief onderverhuur is € 9,60 p.p.p.n. inclusief toeristenbelasting, met een maximum van 6 personen op 1 plaats. Dit moet vooraf bij de receptie aangemeld worden.

 

Kampeerplaatsen

Bij Beerze Bulten kampeer je op ruime kampeerplaatsen van 80 tot 140m2. Je bent voorzien van elektra en waterpunt.

Luxe sanitairgebouwen

Er zijn drie verwarmde sanitairgebouwen met kindervoorzieningen. Deze gebouwen zijn (deels) ondergronds.

Honden welkom

Op onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen zijn maximaal twee honden, tegen bijbetaling, toegestaan. Wel zo gezellig!

 
 

Camping seizoenplaats Overijssel incl. zwemdiploma

Je kunt ook een seizoenplaats boeken en jouw kind zijn/haar A-, B, en/of C- diploma laten halen! Is jouw kind volgend jaar minimaal 4,5 jaar? Dan kan hij/zij deelnemen aan onze zwemlessen. De zwemlessen zullen iedere zaterdag en zondag tijdens het seizoen worden gegeven.

Wij bieden een 2 uurs zwemles concept van ervaren instructeurs die kindvriendelijk onderwijs geven. Ouders mogen in de zwemzaal aannwezig zijn. Het is mogelijk een A-, B- en/of C-diploma te halen bij ons.

Dit alles maakt Beerze Bulten de ideale kindercamping en familiecamping van Nederland. En als je van wandelen en fietsen houdt mag je Beerze (Overijssel) ook niet missen, want dit is volgens sommigen de mooiste plek van Nederland! Dit maakt Beerze Bulten ook een ideale 50+ camping en glamping in Nederland.

 
Neem contact met ons op
 
 

Beoordeling - 10


"Al 11 jaar komen wij op #beerzebulten. Dit jaar was 2e jaar als seizoengast. Dus verbleven we vanaf start seizoen op de camping. Het voelt al 11 jaar als thuiskomen. Heel het team geeft je het gevoel dat je welkom ben en de eigenaren Gerrit-Jan en Johanneke zijn altijd bereid om een praatje."

Familie Stoffels