Zwemmen

Waterpret in onze binnen- en buitenzwembaden!! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor jong en oud.

Binnenbad

Het binnenbad biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben plezier in de vernieuwde waterspeeltuin met verschillende speelmogelijkheden!

Tip: met het Giga Combi Ticket kun je een dagje spelen en zwemmen voor 1 prijs!

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

Buitenbad

In de zomer kun je ook heerlijk buiten zwemmen! Het buitenzwembad heeft een grote glijbaan, een zonneweide en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer. Succes verzekerd!

Verblijfsgasten van vakantiepark Beerze Bulten hebben tijdens hun verblijf elke dag vrij toegang tot het zwemparadijs, zo vaak ze willen. Voor daggasten gelden andere openingstijden.

Entreeprijzen

Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen: € 5,50 p.p.

Giga Combi Ticket

Willen jullie niets missen tijdens jullie dagje uit op de Beerze Bulten? Kies dan voor het Giga Combi Ticket! Hiermee hebben jullie voor maar € 9,50 entree tot het zwemparadijs & het Giga Konijnenhol, met om 15.00 uur een theatershow! (volwassenen betalen 7,50 per persoon)

Zwemles bij Beerze Bulten!

Het is ook mogelijk om zwemles te volgen! klik hier voor de voordelen en prijzen van zwemschool Beerze Bulten.

Het zwembad beschikt ook over een mindervaliden kleedruimte inclusief toilet.

Urenlang zwemplezier!

Urenlang zwemplezier!
Urenlang zwemplezier!
Urenlang zwemplezier!
Urenlang zwemplezier!