Wegwerkzaamheden N36 tussen Mariënberg en Almelo

Van 2 juli tot en met 3 september vinden er wegwerkzaamheden plaatsen aan de N36 tussen Mariënberg en Almelo. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren wordt de N36 per fase in zijn geheel afgesloten. Het verkeer wordt geattendeerd op de aankomende werkzaamheden, twee weken voor de start van de werkzaamheden, middels vooraankondigingsborden. Tijdens de werkzaamheden volgt het verkeer een omleidingsroute via omleidingsborden. Door de omleiding kan de reistijd langer zijn én kans op file(s) ontstaan. Houdt u hier rekening mee bij vertrek vanaf uw locatie.

Waar en wanneer wordt gewerkt

Het werk aan de N36 voeren we in vier fasen uit:

Fase 1: aansluiting Almelo West en de aansluiting West. Van maandag 2 juli (5:00 uur) tot en met maandag 23 juli (6:00 uur) afgesloten voor verkeer.

Fase 2a: aansluiting Almelo Noord en Almelo West/Wierden. Van maandag 23 juli (5:00 uur) tot en met donderdag 2 augustus (23:00 uur) afgesloten voor verkeer. Vanaf de zuidzijde blijft het bedrijvenpark Twente (aansluiting Wierden Noord) bereikbaar.

Fase 2b: aansluiting Almelo Noord en Almelo West/Wierden. Vanaf donderdag 2 augustus (22:00 uur) tot en met maandag 13 augustus (6:00 uur) afgesloten voor verkeer. Vanaf de noordzijde blijft het bedrijvenpark Twente (aansluiting Wierden Noord) bereikbaar.

Fase 3: tussen Mariënberg en Westerhaar. Vanaf maandag 13 augustus (5:00 uur) tot en met maandag 3 september (6:00 uur).


In de bijlagen zijn de omleidingsroutes per fase aangegeven.