Succesvol verbonden met het WIFI-netwerk

Je bent succesvol verbonden met het WIFI-netwerk van Beerze Bulten. We geven je op deze pagina graag enkele tips voor je verblijf!

All-in Wellnesspas

Wil je tijdens je verblijf op Beerze Bulten onbeperkt genieten van de Sauna’s, Zoutgrot & Fitness (incl. groepslessen)? Vraag dan een All-in wellnesspas aan voor slechts €25,-! Hiermee profiteer je voor 2 personen een week lang van onbeperkt toegang! De pas is verkrijgbaar bij de receptie van Spa, Wellness & Fun en geldt alleen voor verblijfsgasten (18+). 

Beautysalon

Wist je dat wij beschikken over een beautysalon? Beautysalon Beerze Bulten biedt verschillende behandelingen en arrangementen als gezichtsverzorging, beauty- en lichaamsbehandelingen, ontspanningsmassages en tal van arrangementen gericht op pure ontspanning. In de beautysalon werken we met het Italiaanse topmerk [ Comfort Zone ].
Bekijk hier de beautybrochure

Nieuw: Beerze Bowling

Bowlen tijdens je verblijfs bij Beerze Bulten, het is vanaf nu mogelijk op de gloednieuwe en spectaculaire bowlingbanen in het Giga Konijnenhol! De 4 bowlingbanen van Beerze Bowling zijn uitgerust met gave laserlichten en glow in the dark effecten. Voordat je spel begint kun je een eigen avatar uitkiezen die reageert op je acties tijdens het spel. Om de wedstrijd eerlijk te houden kun je per speler bepalen of er een bumper aan de zijkanten van de baan komt zodat ook de allerkleinsten kans maken op een strike!

Prijzen per uur:
Maandag t/m donderdag: €20,- per uur
Weekenden en vakanties: €25,- per uur

Reserveer je baan bij de sportbar in het Giga Konijnenhol, telefonisch via 0523 - 784 025, of online!

Horeca Beerze Bulten

Brasserie de Hagehorst
Tijdens het verblijf gezellig uiteten bij Beerze Bulten? Brasserie de Hagehorst heeft heerlijke lunch- en dinergerechten op de kaart, van zalmfilet tot mixedgrill en van pannenkoeken tot gemarineerde saté. Voor kinderen is er een speciale kinder menukaart die ze in kunnen kleuren. En mochten ze niet stil kunnen zitten, dan is er een leuke speelhoek voor hen.

Voor reserveringen kun je bellen naar 0523-251398 of mailen naar restauarant@beerzebulten.nl.
Bekijk hier de lunch- en menukaart.

Bultje’s Eetkamer
Bultje's Eetkamer is het nieuwe horecaconcept van Beerze Bulten en bevindt zich in het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol. Neem plaats in de heerlijke nieuwe louge en bestel een lekkere snack, pizza, een hamburger of een ander gerecht!

Terras en afhalen
Bij het Giga Konijnenhol is een binnen- en buitenterras, maar je kunt de frietjes ook meenemen naar de kampeerplaats of accommodatie

Wij wensen jullie een heerlijk verblijf toe in Beerze Bultenland!

Gooi een strike op de spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling!

Gooi een strike op de spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling!
Gooi een strike op de spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling!
Gooi een strike op de spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling!