Spa, Wellness & Fitness

Kom heerlijk ontspannen tijdens uw verblijf bij Beerze Bulten.

Beerze Bulten beschikt over een échte beautysalon, waar je kunt relaxen en genieten van heerlijke massages, behandelingen en arrangementen. Maar er is meer: Beerze Bulten heeft daarnaast ook een professionele fitness en een saunalandschap, met vier sauna's én een zoutgrot!

Beautysalon

Tijd voor jezelf. Tijd voor inspanning en ontspanning.

In onze beautysalon werken wij met het Italiaanse topmerk [comfort zone]. Een behandeling van [comfort zone] beleef je als een unieke behandeling van aandacht en zorg. Ook adviseren wij je hoe je je huid het beste kunt verzorgen om een optimaal resultaat te behalen in onze beautysalon.

Bekijk hier onze brochure online voor een overzicht van ons complete aanbod van behandelingen en arrangementen.

Sauna & Zoutgrot

Ontdek onze verschillende sauna's voor je gezondheid, lichamelijke ontspanning en een verbetering van het welzijn. Naast de sauna kun je gebruik maken van onze sfeervolle rustruimte met openhaard. Zachte muziek op de achtergrond maakt dat je heerlijk wegdoezelt in ons saunalandschap. Het saunalandschap bestaat uit een Finse sauna, een bio sauna, een stoombad, infraroodcabine en een rustruimte en dakterras.

Het ultieme gevoel van rust, sfeer en de werking van het zout zorgen voor een bijzondere beleving in de zoutgrot. Alle spanning valt van je af. De zoutgrot bestaat uit brokken zout die zijn gedolven in het Himalayagebergte. De atmosfeer in de zoutgrot heeft naast een ontspannende ook een medicinale werking. 

Fitness

Bewegen is goed voor lichaam en geest.

Beerze Bulten beschikt over een professionele fitness. Bij ons vind je de rust en ruimte om, eventueel samen met een coach, te werken aan een betere conditie, een beter figuur of gewoon aan uw algehele fitheid. Naast de ruimte om individueel of met een coach te sporten, worden ook verschillende groepslessen gegeven. Van hot yoga tot bootcamp en van aquarobics tot Club Power. Het groepslessenrooster vind je via onderstaande link.

Klik hier voor de foto's van Spa, Wellness & Fitness!

De all-in wellnesspas

Een week onbeperkt gebruik van fitness, sauna en zoutgrot voor twee personen 25,00