Seizoenplaats in Overijssel op Camping Beerze Bulten

Van 24/03/2018 – 30/09/2018. Je zet slechts één keer jouw caravan of tent neer en kunt vervolgens het hele seizoen, wanneer je maar wilt, genieten van alles wat Beerze Bulten in Overijssel (vlakbij Ommen) te bieden heeft!

Seizoensplaats Overijssel

Boek nú een seizoenplaats op deze camping in Overijssel om zo het hele seizoen te kamperen op de kindercamping van Nederland. Het verblijf is inclusief tent/caravan, één parkeerrplaats, (minimaal) 8 ampère elektra (gratis tot 250 KWH), een klein bijzettentje van 4m2, toegang tot Giga Konijnenhol (vernieuwd in 2017!), Giga Konijnenveld en binnen- en buitenbaden! 

Optioneel bij te boeken bij een Seizoensplaats:

  • Huisdier 
  • 2e Bijzettentje (4m2)
  • 2e auto op de parkeerplaats
  • Elektra meerverbruik
  • All-in Wellnesspas seizoen
  • Wi-Fi 

Voor meer informatie, de prijzen of voor het boeken van een seizoenplaats kun je contact opnemen met onze receptie via het telefoonnummer 0523 - 251 398.

Logees /Onderverhuur

Normaal geldt de plaats alleen voor de op het inschrijfformulier opgegeven personen. Bij logees (ook als je er niet bent) of verhuur wordt € 6,00 per persoon per dag extra berekend, met een maximum van 6 personen op 1 plaats tegelijkertijd.

Camping seizoenplaats Overijssel incl. zwemdiploma

Je kunt ook een Seizoenplaats boeken en jouw kind zijn/haar A en/of B diploma laten halen! Is jouw kind volgend jaar minimaal 4,5 jaar? Dan kan hij/zij deelnemen aan onze zwemlessen. De zwemlessen zullen iedere zaterdag en zondag tijdens het seizoen worden gegeven.

Wij bieden:

A diploma voor € 500,-,
B of C diploma voor € 150,-
A en B diploma voor € 600,- 
2 uurs zwemles concept van ervaren instructeurs
Kindvriendelijk onderwijs
Ouders mogen in de zwemzaal aanwezig zijn

Dit alles maakt Beerze Bulten de ideale kindercamping en familiecamping van Nederland. En als je van wandelen en fietsen houdt mag je Beerze (Overijssel) ook niet missen, want dit is volgens sommigen de mooiste plek van Nederland! Dit maakt Beerze Bulten ook een ideale 50+ camping en glamping in Nederland.