Update coronavirus (27 maart, 17:00u)

15 maart 2020

De ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) zorgen voor vele vragen, zo ook bij jullie, onze gasten. In dit bericht proberen wij al zoveel mogelijk veelgestelde vragen te beantwoorden. Wij verzoeken u dus ook eerst de antwoorden op deze veelgestelde vragen te lezen voordat je contact met ons opneemt. Wij willen jullie laten weten dat wij met veel collega’s trachten om al jullie vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Update - 27 maart, 17:00 uur

Afgelopen week heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Naar aanleiding van deze aangescherpte maatregelen hebben we deze week intensief overleg gehad met de met collega’s uit Ommen en landelijk en met de branchevereniging HISWA-RECRON. Eind deze week heeft de veiligheidsregio IJsselland een nieuwe noodverordening vastgesteld, die per direct in werking treedt. Aangezien gemeenschappelijke toilet-, was-, en douchevoorzieningen nu verboden gebied zijn verklaard, moeten deze dus worden afgesloten.

Met pijn in ons hart moeten we dan ook melden dat we tot nader order nog geen kampeergasten (inclusief voorseizoengasten en seizoengasten) kunnen en mogen verwelkomen en onze camping niet zal openen tot nader order. Ons park blijft wel geopend voor gasten die bij ons een verhuuraccommodatie hebben geboekt.

Hopelijk draagt dit besluit bij aan het onder controle krijgen van het coronavirus (Covid-19).

Voucher voor verblijf op een later moment

Wenst u gezien de omstandigheden geen gebruik te maken van uw (voor)seizoenplek? Op dit moment werkt de overkoepelende brancheorganisatie aan een voucherregeling. Zodra alle informatie over deze voucher bekend is zullen wij u hierover per email berichten. Zolang de voucherregeling niet definitief is afgegeven door de overkoepelende brancheorganisatie is annuleren helaas niet toegestaan. Het spijt ons dat wij u hierover nog niet alle informatie kunnen verstrekken. 

Houd onze website in de gaten voor antwoord op de meest gestelde vragen.

Bel of e-mail ons zo min mogelijk

Wij vragen om uw begrip en verzoeken u zo min mogelijk contact met ons op te nemen (ook vanwege onze beperkte capaciteit). Als u een reservering bij ons heeft houden we u per e-mail op de hoogte. Tevens kunt onze website raadplegen.

Wees lief voor elkaar en blijf gezond!

We hopen u snel te mogen begroeten bij Beerze Bulten.

Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn en medewerkers Beerze Bulten

 

____________

Update - 20 maart, 13:00 uur

De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat wij diverse maatregelen hebben moeten nemen. Hierbij volgen wij altijd de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON, waarbij veiligheid en gezondheid van jullie als onze gasten en ons personeel de hoogste prioriteit heeft. 

Wij zijn daarom genoodzaakt om volgens de richtlijnen van het RIVM de volgende maatregelen te nemen, die gelden tot en met 6 april voor iedereen:

 • Het zwembad is gesloten
 • Brasserie de Hagehorst is gesloten
 • Het Giga Konijnenhol is gesloten
 • Fitness, wellness en beautysalon zijn gesloten
 • Zwemlessen en (groeps)activiteiten komen te vervallen
 • Voor het animatieprogramma worden alternatieven gezocht in individueel- en gezinsverband
 • Bij Bultje’s Eetkamer is alleen afhalen mogelijk
 • We besteden op het hele park extra zorg aan schoonmaak en hygiëneregels

Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van overheid en RIVM blijft Vakantiepark Beerze Bulten geopend voor haar verblijfsgasten. Maar gelijk Beerze Bulten haar verantwoordelijkheid neemt, hopen wij dat onze gasten dit ook doen, zodat we samen verdere verspreiding tegen gaan.

Wij hopen dan ook dat u:

 • Uw verantwoordelijkheid neemt en thuis blijft in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het coronavirus vallen.
 • Ten tijde van uw verblijf de aanbevolen hygiënemaatregelen volgt als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen, etc.
 • Passende maatregelen neemt in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het coronavirus.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid). Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via onze website en social media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten. Wij hopen op uw medewerking

Heeft u vragen? Mail dan naar info@beerzebulten.nl.

Familie Hagedoorn
Vakantiepark Beerze Bulten

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Is het door de ontwikkelingen rondom het coronavirus nog mogelijk om op vakantie te gaan naar Beerze Bulten?

  U bent op dit moment nog steeds meer dan welkom op Beerze Bulten. Gelijk thuis is ‘social distance’ hier ook goed realiseerbaar, of u nu in een accommodatie komt of komt kamperen vanaf zaterdag 28-3-2020. Ondanks dat onze indoor faciliteiten als zwembad/restaurant/giga konijnenhol gesloten zijn, ligt Beerze Bulten in een prachtige en gevarieerde omgeving met volop mogelijkheden om te recreëren. Allereerst hebben we onze 2 ha grote speelveld ‘ Het Giga Konijnenveld’ , 26 speeltuintjes verspreid over het terrein en aan de overkant van het park een schitterende omgeving van zand/heide/bos. Ook fietsers kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. En even geen zin om te koken: wij hebben wel afhaalservice!

  Kortom: zowel voor u als uw kinderen volop mogelijkheden om met het aankomende lenteweer even lekker weg te zijn, alles van thuis even los te laten en samen nieuwe energie op te doen!

  Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON en hebben korte lijnen met alle betrokken instanties om bij eventuele ontwikkelingen rondom het virus snel te kunnen handelen indien nodig. Zo nemen wij ook extra maatregelen ter bevordering van de hygiëne, ook in uw accommodatie en in de sanitair gebouwen. Andersom verzoeken wij u ook om, met respect voor alle andere gasten en Beerze Bulten medewerkers, zich te houden aan alle huidige aanbevolen hygiënemaatregelen! En met wat extra geduld, zorg en liefde voor elkaar, bezorgen we elkaar vast een onvergetelijk verblijf.

 • Krijg ik mijn geld terug als ik mijn geplande vakantie bij Beerze Bulten in verband met het coronavirus wil afzeggen?

  Net zoals thuis zijn ook hier de mogelijkheden beperkter. Maar zoals hierboven beschreven is Beerze Bulten gewoon geopend en misschien juist nú uw adres om even uw gedachten te verzetten en nieuwe energie op te doen, zodat u er daarna met z’n allen thuis weer beter tegenaan kunt!

  Ongerustheid en bezorgdheid zijn dan ook begrijpelijk, maar met de juiste maatregelen van alle partijen uit, kunt u dus nog steeds van uw geboekte verblijf genieten. Er is dus geen reden om te annuleren. Wanneer u ervoor kiest om toch te annuleren in verband met het coronavirus, dan valt deze reden niet onder de gebruikelijke annulerings-redenen en kunt u de verblijfskosten helaas niet terug ontvangen. Wel zijn bij een annulering de RECRON-voorwaarden van toepassing. Volgens deze voorwaarden zult u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs moeten betalen (bij annulering op de dag van de ingangsdatum). Heeft u een eigen annuleringsverzekering? Dan verwijzen we u naar uw verzekeraar.

  Beerze Bulten doet wat ze kan voor haar gasten, maar heeft net als u te maken met (dagelijks) wisselende en onzekere omstandigheden. Verder vooruit kijken is daardoor ook onmogelijk. Wij kunnen daardoor ook nog geen uitspraken doen over de Meivakantie (en verder).

 • Diverse parkfaciliteiten zijn door de corona-maatregelen gesloten. Heb ik daarom recht op korting op mijn verblijf/overnachtingskosten?

  Nee, omdat de huidige richtlijnen en maatregelen door de overheid zijn opgesteld heeft u daar helaas geen recht op.

 • Welke faciliteiten zijn open/gesloten tot 6 april?

  Check daarvoor onze corona-update bovenaan op deze pagina.

 • Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

  Neem contact op met onze receptie. We werken met ons team er hard aan om uw vraag zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.
  Wij geven u graag de gedachte mee, dat dit voor Beerze Bulten ook een ongebruikelijke en ongewenste situatie is.