Update coronavirus (20 mei, 15:00u)

23 april 2020

De ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) roepen veel vragen, zo ook bij jullie, onze gasten. In dit bericht proberen wij al zoveel mogelijk veelgestelde vragen te beantwoorden. Wij willen jullie laten weten dat wij met veel collega’s trachten om al jullie vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Update - 20 mei, 15:00 uur:

In verband met de vernieuwde maatregelen van Rijksoverheid, het RIVM en de veiligheidsregio:

Camping

Sinds eind april mogen wij ook weer kampeergasten ontvangen, op voorwaarde dat ze geheel zelfvoorzienend zijn. Het chemisch toilet is open, zodat de toiletten in de kampeermiddelen gebruikt en verschoond kunnen worden. Dit allemaal omdat onze sanitairgebouwen voorlopig verplicht gesloten zijn tot 1 juli. Wij trachten hier nog verandering in te brengen.

 • Boekingen tot 1 juli 2020: Wij nemen in volgorde van aankomst contact op (email) met gasten met een standaard kampeerplaats (zonder privé sanitair) met reservering in de periode tot 1 juli (voucherregeling). Wij verzoeken u om i.v.m. de drukte even geduld te hebben en daarom niet zelf contact op te nemen.
 • Boekingen na 1 juli 2020: Indien zal blijken dat de maatregelen toch verlengd worden en uw boeking daardoor niet door kan gaan, ontvangt ook u meer informatie.

Mocht uw reservering niet door kunnen gaan door de huidige omstandigheden, dan ontvangt u van ons een voucher. Hiermee kunt u uw vakantie verplaatsen naar een andere periode. De voucher voor is 12 maanden geldig na uw huidige aankomstdatum.

Accommodaties

Onze accommodaties (met eigen sanitaire voorzieningen) zijn geopend. Indien u een accommodatie heeft geboekt in de periode tot 1 juni en u wilt het niet door laten gaan, dan verzoeken wij u graag wel zelf even contact met ons opnemen.

Faciliteiten

 • Bij Bultje’s Eetkamer is alleen afhalen mogelijk (check openingstijden). Vanaf 1 juni geopend (restaurant).
 • Supermarkt is open.
 • Aangepast animatieprogramma. Bekijk de app.
 • Subtropisch binnenzwembad: is open voor verblijfsgasten (tijdsloten). Reserveren (verplicht) in de Beerze Bulten app. Zwemlessen zijn ook weer hervat.
 • Beautysalon: Vanaf 13 mei geopend. Maak alvast een afspraak via swf@beerzebulten.nl.
 • Brasserie de Hagehorst: Vanaf 1 juni geopend op reservering voor max. 30 personen. Vanaf 1 juli voor. Max 100 personen.
 • Giga Konijnenhol is open voor verblijfsgasten (tijdsloten).
 • Fitness en wellness: Buiten (sport)lessen worden mogelijk binnenkort hervat.

Houd de openingstijden van de faciliteiten in de gaten via website of app.

De richtlijnen vanuit de overheden in acht nemend hebben wij ook de volgende maatregelen moeten nemen:

 • Tijdens het inchecken max. 1 persoon per reservering naar binnen bij de receptie.
 • Als verblijfsgast mag u geen (dag)gasten of logees ontvangen.
 • Wij verzoeken u om uw verantwoordelijkheid te nemen en thuis blijft in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het coronavirus vallen.
 • Ten tijde van uw verblijf de aanbevolen hygiënemaatregelen volgt als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen, etc.
 • Passende maatregelen neemt in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het coronavirus.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid). Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via onze website, app en social media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten. Wij hopen op uw medewerking

 

Bel of e-mail ons zo min mogelijk

Wij vragen om uw begrip en verzoeken u enige terughoudendheid te betrachten in telefonisch contact (ook vanwege onze beperkte capaciteit). Als u een reservering bij ons heeft houden we u per e-mail op de hoogte. Tevens kunt onze website raadplegen.

Wees lief voor elkaar en blijf gezond! We hopen u snel te mogen begroeten bij Beerze Bulten.

Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn en medewerkers Beerze Bulten