Beerze Bulten ontvangt titel ANWB Top Camping

05 december 2017

We mogen ons ook in 2018 bij de beste campings van Europa rekenen! Een inspectie van de ANWB heeft Beerze Bulten beloond met de maximale 5 sterren, dit werd 5 december jl. bekendgemaakt. Hierdoor ontvangt Beerze Bulten het predikaat ANWB Top Camping 2018.

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn: “Door in te spelen op kwaliteit en comfort willen we onze gasten een geweldige beleving bieden. Zo kunnen onze gasten vanaf april van dit jaar genieten van een compleet vernieuwd overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol met onder andere nieuwe speelmogelijkheden, bowlingbanen en een vernieuwde horeca. Daarnaast zijn we momenteel bezig met nieuwe innovaties welke vanaf de start van het komende kampeerseizoen gereed zullen zijn.”

ANWB Camping van het jaar 2017

Beerze Bulten ontving onlangs de titel ‘Beste camping van Europa’, ook uit handen van de ANWB. Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa.