Kijkweekenden!

05 december 2016

De traditionele boekingsmaanden zijn weer begonnen! Er wordt deze periode ontzettend veel georiënteerd en geboekt voor het nieuwe kampeerseizoen.

Ook wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het kampeerseizoen van 2017 en nodigen u graag uit tijdens de kijkweekenden in Beerze!

Kijkweekenden

We nodigen u van harte uit om in het weekend een kampeerplaats te komen uitzoeken op ons park. Bekijk onze faciliteiten, zoek een kampeerplaats uit die past bij uw wensen en kom alvast helemaal in de vakantiesfeer! Wanneer u direct een boeking maakt bij de receptie krijgt u diezelfde dag nog met het hele gezin gratis toegang tot het Zwemparadijs! Een leuke dag uit en een goed begin van de voorpret. Zien we u binnenkort in Beerze tijdens de kijkweekenden? De kijkweekenden lopen tot de start van het nieuwe kampeerseizoen, maar wacht wacht niet te lang zodat u nog een ruime keuze aan kampeerplaatsen heeft.

*Gratis toegang tot het Zwemparadijs is niet geldig in de schoolvakanties, voor opties en accommodaties. Het Giga Konijnenhol is wegens de grote verbouwing gesloten van 9 januari tot april 2017.