Early Rabbit Tickets voor Wortelpop!

22 juni 2017

Na het succes van vorig jaar komt er een tweede editie van Wortelpop. Op donderdag 3 augustus 2017 vindt het familiefestival plaats in Beerze. Op het recreatieterrein van Beerze Bulten treden de hele dag verschillende artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en is er een gevarieerd aanbod van Foodtrucks.

Dit jaar zullen onder andere Brace en Vinchenzo, beiden bekend van onder andere The Voice of Holland aanwezig zijn bij de tweede editie van Wortelpop! Daarnaast zijn er diverse optredens van onder andere Nijntje, Kikker van theater Terra en natuurlijk Bultje het konijn en zijn vrienden. Ook zal de Fiep-bus aanwezig zijn waar kinderen spelletjes kunnen doen, tekenen, een foto laten maken en nog veel meer! De bus is speciaal gemaakt om de 100e verjaardag van Fiep Westendorp te vieren. Daarnaast is er nog veel meer te beleven tijdens het familiefestival! Mis het niet!

Zo scoor je een Early Rabbit Ticket!

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website www.wortelpop.nl en bij de receptie van Beerze Bulten. De kaarten zijn t/m 30 juni met korting te koop. Deze ‘early rabbit tickets’ kosten €7,- voor kinderen en €8,50 voor volwassenen. Vanaf 1 juli gaan de reguliere tickets in de verkoop. De organisatie verwacht tussen de 2000 en 3000 bezoekers, veelal gezinnen met jonge kinderen.

Foto's eerste editie Wortelpop: