Derde editie Wortelpop een feest voor het hele gezin

08 augustus 2018

De derde editie van familiefestival Wortelpop was met 3.000 bezoekers een groot succes. Tijdens het festival vonden er de gehele dag optredens en theatervoorstellingen plaats en werden er diverse verrassende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

K3 in Beerze
Voor de derde editie van Wortelpop heeft de organisatie flink uitgepakt met optredens van Woezel & Pip, Hakim, Dikkie Dik, De Jukebox Boys, Samantha Steenwijk en Kaj van der Voort. De grote publiekstrekker was natuurlijk K3. Vanuit de regio en zelfs uit het hele land kwamen gezinnen naar het festival in Beerze om K3 in het echt te kunnen bewonderen. Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten, medeorganisator van Wortelpop: “Met een publiekstrekker als K3 hadden wij als organisatie een mooie uitdaging, maar wat hebben we genoten! Als je al die kindjes ziet genieten dan weet je waar je het voor doet. Ondanks het warme weer was de sfeer tijdens het festival erg goed en gemoedelijk en zijn wij zeer tevreden over hoe de dag is verlopen. ”

Een dag vol familieplezier
Wortelpop is een initiatief van Vakantiepark Beerze Bulten en theatermaker Mark Haayema. Samen hebben zij gezorgd voor een dag vol familieplezier. Naast de optredens van de artiesten vonden er namelijk ook optredens plaats van Bultje en Friends met ook een rol voor een aantal kinderen van de camping. Verder liep er regelmatig een ‘echte’ dino over het terrein, konden kinderen genieten van spelletjes, kon je chillen in de relaxtent of je verbazen over de lange stelten van het levende theater. Natuurlijk ontbrak ook het schminken, de zandbak, de legotafel en de kinderboerderij niet. Het lekkere eten van de aanwezige foodtrucks maakte de dag compleet.

Wortelpop
In 2010 is Beerze Bulten begonnen met een jaarlijks terugkerend benefietconcert bij Vakantiepark Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is in 2016 besloten een familiefestival te organiseren op het recreatieterrein van Beerze Bulten. Dit jaar organiseerde Beerze Bulten samen met Mark Haayema  voor de derde keer familiefestival Wortelpop. De opbrengst van het festival gaat naar de Bultje Foundation.