Bultje Foundation vervult voetbalwens Rick Scholten

20 maart 2017

Tijdens de derby v.v. Mariënberg tegen v.v. Bergentheim op zaterdag 18 maart vervulde de Bultje Foundation de wens van Rick Scholten. Rick is een fanatieke voetbalsupporter en mocht de wedstrijdbal aanbieden op een bijzondere en een aparte manier. Hij werd namelijk opgehaald met een helikopter en landde op de middenstip van het Westerpark. Daarnaast kreeg Rick van de Bultje Foundation een cheque voor een VIP arrangement in het vernieuwde overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol.

Rick Scholten is 9 jaar oud en komt uit Oud-Bergentheim. Rick heeft de erfelijke aandoening Osteogenesis Imperfecta, een ziekte waarbij de botten zwakker zijn en makkelijker breken. Raadslid Rick Brink van de gemeente Hardenberg, die ook Osteogenesis Imperfecta heeft, was ook aanwezig. Rick wordt op een later moment dit jaar met een aantal vrienden met een limo opgehaald om samen een onvergetelijke dag beleven in het vernieuwde Giga Konijnenhol. 

Bultje Foundation
De Bultje foundation is een initiatief van Vrijetijdspark Beerze Bulten die zich ten doel stelt om middelen beschikbaar te stellen voor kinderen die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld met een handicap of langdurig ziek zijn. Dat kan in de vorm zijn van een onvergetelijke dag of beleving. Het kan ook een bijdrage zijn in een hulpmiddel die het leven aantrekkelijker of makkelijker maken. De Bultje Foundation bestaat sinds 2013 en heeft al diverse instellingen en kinderen blij gemaakt.