Zomervakantie 2019

 • Ga naar Zomervakantie 2020


 • Beleef een zomervakantie vol avontuur bij Beerze Bulten, dé familiecamping van Nederland! Boek nu en profiteer van de Giga Voordeel Weken!

  Bij Beerze Bulten is er voor iedereen wat te beleven! Zo kunnen de kinderen zich uitleven in het speelparadijs het Giga Konijnenhol met theater en bowling. Daarnaast bieden wij een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud met vele activiteiten en kun je genieten van de shows en verschillende musicals. Als dat nog niet genoeg is kunnen de kinderen spelen met water op het Giga Konijnenveld, een grote speelvijver, of een duik nemen in de vernieuwde in de binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast beschikt Beerze Bulten over ruim 30 uitdagende speeltuinen verspreid over het park. Dat is toch giga gaaf?

  Voor de ouders
  De ouders kunnen genieten van diverse behandelingen bij onze Beautysalon, lekker sporten in onze fitness, deelnemen aan de gratis groepslessen of bijkomen met een lekker hapje en drankje bij de diverse horecagelegenheden op het park! De kampeerplaatsen op de camping zijn extra ruim opgezet en speels verdeeld over het bosrijke park.

  Giga Voordeel Weken

  Tijdens de Giga Voordeel Weken ontvang je extra korting op je zomervakantie indien je een verblijf boekt van 2 of 3 weken. Hieronder vind je de prijzen van de speciaal geselecteerde weken met extra voordeel!*

  Juli
  06-07 t/m 20-07
  06-07 t/m 27-07
  13-07 t/m 27-07

  Augustus
  10-08 t/m 31-08
  17-08 t/m 31-08

  Zomervakantie per week

  Natuurlijk is het ook mogelijk om een verblijf per week te boeken. Gedurende de zomervakantie is aankomst en vertrek op zaterdag.*

  06-07 t/m 13-07
  13-07 t/m 23-08
  24-08 t/m 31-08

  De prijzen zijn exclusief bijkomende kosten als exta personen, borg, toeristenbelasting en reserveringskosten.

  Kies de gewenste datum om je vakantie te boeken of schakel de hulp in van onze collega's via tel. 0523-251398.

  Inclusief tijdens je verblijf:

  • Indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol
  • Zwemparadijs met binnen- en buitenbaden
  • Het Giga Konijnenveld, een speelvijver met water, zand en speeltoestellen
  • Deelname aan het animatieprogramma, inclusief theatershows!
  • Én gratis deelname aan de groepslessen van ons fitnesscenter

  10

  Het walhalla voor gezinnen!