Sinterklaas weekenden 2019

Beleef een bijzonder Sinterklaas-weekend bij Beerze Bulten. Laat het grote feest maar beginnen!

Verblijf in een vernieuwde Bungalow, Youpi! Lodge of andere luxe accommodatie

Onze bungalows hebben in 2019 een complete renovatie ondergaan en zijn echt super mooi geworden. Ontdek en ervaar het zelf!

Kies een geschikte accommodatie en profiteer van voordelige prijzen. Wees er snel bij en boek een onvergetelijke vakantie bij Beerze Bulten!

Fitness & Wellness

Lekker opwarmen? Koop dan voor slechts €25,- de Fitness & Wellness Card! Met deze kaart heb je voor twee personen (18+) tijdens je verblijf gratis toegang tot de sauna's, zoutgrot en fitness (incl. groepslessen)! Terwijl de kinderen spelen, glijden en plezier hebben kun je heerlijk ontspannen in het saunalandschap of inspannen in ons vernieuwde fitnesscenter!

Eindeloos genieten!

In november en december vieren we dat Sinterklaas weer in het land is. Dit doen we met gave Sinterklaas activiteiten en een Giga Sinterklaas Show!

Van 15 november tot en met 5 december wordt werkelijk alles uit de kast gehaald om jullie een onvergetelijk weekend te bezorgen. Zet bijvoorbeeld op zaterdag je schoen in het Giga Konijnenhol en bewonder de Giga Sinterklaas Show op zondag in het theater. En natuurlijk kun je klimmen als een Piet in het vernieuwde Giga Konijnenhol.

Verblijf een weekend in een sfeervolle 'winterharde' accommodatie en vier samen met Bultje een heerlijk Sinterklaas-weekend! Kies in de tabel de gewenste aankomstdag en maak een keuze uit de beschikbare accommodaties.

 

Kies de gewenste datum om je vakantie te boeken of schakel de hulp in van onze collega's via tel. 0523-251398.

Inclusief tijdens je verblijf:

  • Giga Sinterklaas Show
  • Schoen zetten
  • Sinterklaas activiteiten
  • Indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol
  • Zwemparadijs met binnenbad, peuterbad en glijbanen
  • Deelname aan het animatieprogramma, inclusief theatershows!
  • Én gratis deelname aan de groepslessen van ons fitnesscenter