Septembermaand 2019

Geniet van de nazomer met zwoele zomeravonden en heerlijke rust in het prachtige Vechtdal.

Ook in de nazomer is er genoeg te doen in Beerze! Het is een gezellige en sfeervolle tijd op Beerze Bulten. Ontdek de prachtige omgeving van Beerze met de fiets of wandelend door de bossen van het prachtige Vechtdal. Er zijn vele fiets- en wandelroutes om gebruik van te maken. Ook op het park is er veel te beleven. Zo biedt het animatieprogramma een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Doe mee aan Aquarobics, geniet van de theatershows met Bultje en zijn vrienden in het theater of ontdek de nieuwe speeltoestellen in het Giga Konijnenhol! Honger gekregen na zo'n actieve dag? Geniet dan van al het lekkers van Brasserie de Hagehorst en Bultje's Eetkamer.

Sauna, Wellness en Fitness

Bij Beerze Bulten is het mogelijk om tijdens je vakantie extra tot rust te komen bij de Wellness en Beautysalon van Beerze Bulten. Wilt je tijdens jouw verblijf op Beerze Bulten onbeperkt genieten van de Sauna, Zoutgrot & Fitness? Vraag dan een All-in pas aan! Hiermee heb je voor 2 personen een week lang onbeperkt toegang! 

Arrangement

Septembermaand (31-08-2019 t/m 29-09-2019*) - € 245,- (2 pers.) - €36,- extra persoon
* Aankomst zaterdag 13.00 uur, vertrek zondag 17.30 uur

Boek nu telefonisch via 0523 - 251398, per mail via info@beerzebulten.nl of zoek zelf een kampeerplaats uit (iedere dag mogelijk)!

Let op: Online boeken van de Septembermaand is niet mogelijk vanwege de lengte.

Septembermaand

  • Kom tot rust in de sauna’s, zoutgrot en beautysalon
  • Een extra lange vakantie, extra lang genieten
  • Een uitdagend animatieprogramma voor jong en oud
  • Ontdek het prachtige Vechtdal