Giga Bungalow 10-daagse!

Youpi! De Giga Bungalow 10-daagse is in volle gang! Van vrijdag 08-09 t/m zondag 17-09 trakteren we 10 dagen lang op giga veel voordeel op een verblijf in een Bungalow of Youpi! Lodge t/m 26 maart 2018!

Giga veel korting!

Boek tijdens de Bungalow 10-daagse een week, midweek of weekend met de allerhoogste korting op een 6-persoons Bungalow of Youpi! Lodge. Deze accommodaties hebben ieder hun eigen charme en kunnen verwarmd worden. Hierdoor zijn ze het gehele jaar door te huren, en tijdens de 10-daagse met extra veel voordeel! Zie hieronder de actieprijzen:

Verblijfsduur Actieprijs*
Week van €325 voor €199
Midweek van €205 voor €99
Weekend van €225 voor €99

* Verblijfskosten, excl. bijkomende kosten.

Klik hier om te boeken!

Wat is er allemaal te beleven?

Het gehele jaar door bieden we een uitdagend animatieprogramma voor jong en oud, inclusief de theatershows met Bultje en zijn vrienden! Daarnaast heeft u natuurlijk onbeperkt toegang tot het Zwemparadijs en Giga Konijnenhol tijdens uw verblijf. Beerze Bulten beschikt ook over een Brasserie en Bultje's Eetkamer

Gratis toegang tot de wellness en fitness

Wanneer u boekt tijdens de 10-daagse ontvangt u geheel gratis een All-in wellnesspas voor 2 personen (18+)! Hiermee heeft u tijdens uw verblijf onbeperkt en gratis toegang tot de sauna's, zoutgrot én fitness met groeplessen. Terwijl de kinderen zich vermaken in het Giga Konijnenhol, Zwemparadijs of in één van de vele speelplaatsen op het park, komt u even heerlijk tot rust. 

Actievoorwaarden

  • U kunt deze actie uitsluitend boeken tijdens de Giga Bungalow 10-daagse van vrijdag 8 september t/m zondag 17 september 2017.
  • U boekt voor een verblijf in een 6-persoons Bungalow of Youpi! Lodge binnen de periode 8 september 2017 t/m 26 maart 2018 m.u.v. de herfst-, kerst- en voorjaarsvakanties.
  • De getoonde prijs is exclusief borg, linnen, toeristenbelasting, schoonmaak- en reserveringskosten.
  • I.v.m. renovatie en uitbreidingswerkzaamheden is het kinderbad begin 2018 niet toegankelijk.
  • Er is een beperkte beschikbaarheid dus wacht niet te lang met boeken!

Klik hier om te boeken!

Geniet onbeperkt van:

  • Toegang Giga Konijnenhol
  • Toegang Zwemparadijs
  • Toegang sauna's zoutgrot en fitness
  • Deelname aan het animatieprogramma