Horeca

Sfeervol uit eten bij Brasserie de Hagehorst of een lekkere snack in Bultje' s Eetkamer!

Brasserie de Hagehorst

Brasserie de Hagehorst is een familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. De heerlijkste lunch- en dinergerechten staan op de kaart, waarbij natuurlijk ook aan de kinderen is gedacht. Willen de kids actief zijn terwijl onze koks de heerlijke gerechten bereiden? Dan is er een leuke speelhoek voor hen.

Naast lekker eten is onze brasserie de ideale locatie voor feesten en partijen of om gewoon even tot rust te komen met een drankje. 

> Zonnig buitenterras 

Een gezellig en ruim terras met speeltuin, waar het heerlijk vertoeven is. Lekker in het zonnetje zitten, terwijl je geniet van een uitgebreide lunch. Of lekker nagenieten met een glas bier of wijn na je diner. En wat dacht je van een High Wine & High Beer? Schuif maar aan!

> Lekker bij het haardvuur

Is het een dag minder warm, dan zoek je de gezelligheid op bij de haard. Lekker met warme chocolademelk of een heerlijke High Tea.

Tip: Reserveer nu eenvoudig online een tafel bij Brasserie de Hagehorst!

Meer informatie

Bultje's Eetkamer

Naast Brasserie de Hagehorst beschikt Beerze Bulten ook over horecagelegenheden met heerlijke lounge in het Giga Konijnenhol. Hier bereiden we heerlijke snacks en frietjes, maar ook pizza's, poffertjes en gezonde gerechten. Lekker makkelijk wat bestellen en meenemen naar je kampeerplaats of accommodatie? Ook dan kun je terecht in Bultje's Eetkamer in het Giga Konijnenhol! Bij het Giga Konijnenhol is er een binnen- én buitenterras met lounge. Je kunt je gerechten dus ook lekker in het Giga Konijnenhol opeten. Maar afhalen en meenemen kan ook.

> Meer informatie

Genieten met een grote G!

Genieten met een grote G!
Genieten met een grote G!
Genieten met een grote G!
Genieten met een grote G!