Algemene vragen

 • Waar vind ik een plattegrond van het park?

  De plattegrond van ons park is hier te vinden op onze website.

 • Is er WiFi dekking op het park?

  Ja, er is een open WiFi netwerk beschikbaar in onze centrale faciliteiten op het park. Daarnaast ontvang je bij het inchecken inloggegevens voor de WiFi voor 2 apparaten, hiermee heb je dekking op het hele park. Indien je nog een apparaat wilt toevoegen kun je een extra WiFi-code kopen voor € 2,50 per dag of € 15,00 per week.

 • Is het mogelijk de auto bij de kampeerplaats / accommodatie te plaatsen?

  Beerze Bulten is een autovrij park. Hierdoor is het niet mogelijk de auto bij je kampeerplaats of accommodatie te plaatsen. Op de aankomst- en vertrekdag ontvang je bij de receptie een muntje om je auto in of uit te laden, tijdens je verblijf is dit niet mogelijk. Bagagekarretjes staan voor je klaar om je boodschappen naar de plek te vervoeren.

  Uitzonderingen hierop zijn: de 6-persoons bungalows (nr. 1 t/m 14), de 8-persoons Bungalow nr. 15, de Heuvelchalet, 12-persoons Boerderij de Vechtvallei, familiehuis de Jeneverbes en de speciale minder validen kampeerplaatsen. Bij de overige kampeerplaatsen en accommodaties kun je de auto plaatsen op de voor jouw gereserveerde parkeerplaats.

 • Zijn huisdieren toegestaan bij Beerze Bulten?

  Huisdieren zijn toegestaan op een beperkt deel van ons park. Huisdieren worden alleen toegelaten op kampeerplaatsen op het huisdierenveld nr. 424 t/m 492 en in bungalows 9, 10 en 11, mits ze zijn aangelijnd en geen overlast bezorgen. Via het speciale hondenpaadje loop je van de receptie, de winkel en het restaurant naar de kampeerplaatsen en vice versa. Het pad wordt aangeduid met de bordjes ‘hondenpaadje’ en is geen uitlaatpad.

  Huisdieren zijn niet toegestaan bij de speelvoorzieningen als het zwemparadijs, het Giga Konijnenhol en het Giga Konijnenveld.

 • Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

  Voor de kampeerplaatsen kunt u inchecken vanaf 13.00 uur en voor de accommodaties kunt u inchecken vanaf 15.00 uur.

  Een aantal arrangementen hebben afwijkende incheck- en uitchecktijden.

  Heeft u een Bungalow, Vechtglamping Lodge of Familiehuis De Jeneverbes geboekt? Dan kunt u eenvoudig receptieloos inchecken!

 • Hoe laat dien ik uit te checken?

  Kampeerplaatsen dient u uit te checken voor 11.00 uur, uw accommodatie dient u uit te checken voor 10.00 uur.

  Een aantal arrangementen hebben afwijkende incheck- en uitchecktijden.

 • Is het mogelijk om voorafgaand aan ons verblijf, of nadat wij zijn uitgecheckt, nog van de faciliteiten op het park gebruik te maken?

  Zodra u ingecheckt bent, kunt u tijdens laagseizoenperiode op de dag van aankomst al gebruik maken van onze faciliteiten. Hetzelfde geldt voor na het uitchecken. Tijdens drukke aankomst- en vertrekdagen is dit helaas niet mogelijk. Dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid en de drukte op het park.

 • Ik verblijf bij de Beerze Bulten, kan ik ook een logee meenemen?

  Per kampeerplek hanteren wij een maximum van 6 personen. Indien je dit maximum niet overschrijdt, kan er iemand komen logeren. Een logee betaalt € 6.00 per nacht, dit is inclusief onbeperkt toegang tot het zwembad en het Giga Konijnenhol. Verblijf je in een huisje, dan betaalt een logee slechts de toeristenbelasting van € 1.10 p.p.p.n. Ook hiervoor geldt dat het maximum aantal personen niet wordt overschreden. 

 • Wij komen met twee auto's tijdens ons verblijf, is dit mogelijk?

  Standaard is één auto inbegrepen bij uw reservering (m.u.v. Bosbungalow nr. 15 en Boerderij de Vechtvallei, hier mag je standaard 2 auto's meenemen). Indien je met een extra auto komt, kun je dit aangeven bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3.60 per dag. Deze auto parkeer je op P2. Indien je verblijft in een 6-persoons bungalow, dan kun je de auto bij de bungalow plaatsen.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen en last minutes?

  Als nieuwsbrief abonnee geniet u als eerste van de meest actuele aanbiedingen en last minutes. Volg ons daarnaast via de social media kanalen voor de laatste nieuwtjes en acties!

 • Kan ik mijn vrienden / familie een bezoekje brengen op de Beerze Bulten?

  Indien u vrienden en/of familie een bezoek wilt brengen op de Beerze Bulten, is dat geen enkel probleem. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Bezoekers betalen € 2.50 per dag en € 3.00 voor het parkeren van de auto. Indien u gebruik wilt maken van het zwembad en Giga Konijnenhol, kunt u op vertoon van uw bezoekersbriefje voor € 6.00 per persoon combikaartjes kopen bij de receptie.

 • Staat er een kinderbedje in de accommodatie?

  In de 6-persoons bungalow staat standaard een ledikantje, in de Youpi! Lodges staat een campingbedje. U dient hiervoor zelf de lakentjes en dekentjes mee te nemen. In de Sun Lodge, Luxe Summer Lodge, Kampeerhut, All Year Tent en Heuvelchalet is een kinderbedje niet standaard aanwezig. Deze kunt u eventueel reserveren.

 • Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

  Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19):

  De ontwikkelingen over het coronavirus zorgen voor vele vragen, ook bij onze gasten. Wij laten u bij deze weten dat wij de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON volgen, waarbij veiligheid en gezondheid van onze gasten (en personeel) de hoogste prioriteit heeft.

  Op dit moment, d.d. 13 maart 2020, is de situatie dan ook als volgt:

  Voor dagrecreatie zullen onze faciliteiten, waaronder het Giga Konijnenhol, Beerze Bowling, Zwemparadijs, Bultje's Eetkamer en Brasserie de Hagehorst t/m 31 maart 2020 gesloten zijn. Het maken van een reservering voor een boeking vanaf 1 april is wel mogelijk. Onze beautysalon, wellness en fitness blijven vooralsnog geopend.

  Je kunt al onze maatregelen lezen op:
  https://www.beerzebulten.nl/nl/news/item/79/update-coronavirus

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie

Vragen over boekingen

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie

Vragen over faciliteiten

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie

Coronavirus

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie