Algemene vragen

 • Waar vind ik de plattegrond van het park?

  De plattegrond van ons park is hier te vinden op onze website.

 • Is er WiFi dekking op het park?

  Ja, er is een open WiFi netwerk beschikbaar in onze centrale faciliteiten op het park. Daarnaast ontvang je bij het inchecken inloggegevens voor de WiFi voor 2 apparaten, hiermee heb je dekking op het hele park. Indien je nog een apparaat wilt toevoegen kun je een extra WiFi-code kopen voor € 2,50 per dag of € 15,00 per week.

 • Is het mogelijk de auto bij de kampeerplaats / accommodatie te plaatsen?

  Beerze Bulten is een autovrij park. Hierdoor is het niet mogelijk de auto bij je kampeerplaats of accommodatie te plaatsen. Op de aankomst- en vertrekdag ontvang je bij de receptie een muntje om je auto in of uit te laden, tijdens je verblijf is dit niet mogelijk. Bagagekarretjes staan voor je klaar om je boodschappen naar de plek te vervoeren.

  Uitzonderingen hierop zijn: de 6-persoons bungalows (nr. 1 t/m 14), de 8-persoons Bungalow nr. 15, de Heuvelchalet, 12-persoons Boerderij de Vechtvallei, familiehuis de Jeneverbes en de speciale minder validen kampeerplaatsen. Bij de overige kampeerplaatsen en accommodaties kun je de auto plaatsen op de voor jouw gereserveerde parkeerplaats.

 • Zijn huisdieren toegestaan bij Beerze Bulten?

  Huisdieren zijn toegestaan op een beperkt deel van ons park. Huisdieren worden alleen toegelaten op kampeerplaatsen op het huisdierenveld nr. 424 t/m 492 en in bungalows 9, 10 en 11, mits ze zijn aangelijnd en geen overlast bezorgen. Via het speciale hondenpaadje loop je van de receptie, de winkel en het restaurant naar de kampeerplaatsen en vice versa. Het pad wordt aangeduid met de bordjes ‘hondenpaadje’ en is geen uitlaatpad.

  Huisdieren zijn niet toegestaan bij de speelvoorzieningen als het zwemparadijs, het Giga Konijnenhol en het Giga Konijnenveld.

 • Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

  Voor de kampeerplaatsen kunt u inchecken vanaf 13.00 uur en voor de accommodaties kunt u inchecken vanaf 15.00 uur.

  Een aantal arrangementen hebben afwijkende incheck- en uitchecktijden.

 • Hoe laat dien ik uit te checken?

  Kampeerplaatsen dient u uit te checken voor 11.00 uur, uw accommodatie dient u uit te checken voor 10.00 uur.

  Een aantal arrangementen hebben afwijkende incheck- en uitchecktijden.

 • Is het mogelijk om voorafgaand aan ons verblijf, of nadat wij zijn uitgecheckt, nog van de faciliteiten op het park gebruik te maken?

  Zodra u ingecheckt bent, kunt u tijdens laagseizoenperiode op de dag van aankomst al gebruik maken van onze faciliteiten. Hetzelfde geldt voor na het uitchecken. Tijdens drukke aankomst- en vertrekdagen is dit helaas niet mogelijk. Dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid en de drukte op het park.

 • Ik verblijf bij de Beerze Bulten, kan ik ook een logee meenemen?

  Per kampeerplek hanteren wij een maximum van 6 personen. Indien u dit maximum niet overschrijdt, kan er iemand komen logeren. Een logee betaalt € 6.00 per nacht, dit is inclusief onbeperkt toegang tot het zwembad en het Giga Konijnenhol. Verblijft u in een huisje, dan betaalt een logee slechts de toeristenbelasting van € 1.00 p.p.p.n. Ook hiervoor geldt dat het maximum aantal personen niet wordt overschreden. 

 • Wij komen met twee auto's tijdens ons verblijf, is dit mogelijk?

  Standaard is één auto inbegrepen bij uw reservering (m.u.v. Bosbungalow nr. 15 en Boerderij de Vechtvallei, hier mag u standaard 2 auto's meenemen). Indien u met een extra auto komt, kunt u dit aangeven bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3.60 per dag. Deze auto parkeert u op P2. Indien u verblijft in een 6-persoons bungalow, dan kunt u de auto bij uw bungalow plaatsen.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen en last minutes?

  Als nieuwsbrief abonnee geniet u als eerste van de meest actuele aanbiedingen en last minutes. Volg ons daarnaast via de social media kanalen voor de laatste nieuwtjes en acties!

 • Kan ik mijn vrienden / familie een bezoekje brengen op de Beerze Bulten?

  Indien u vrienden en/of familie een bezoek wilt brengen op de Beerze Bulten, is dat geen enkel probleem. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Bezoekers betalen € 2.50 per dag en € 3.00 voor het parkeren van de auto. Indien u gebruik wilt maken van het zwembad en Giga Konijnenhol, kunt u op vertoon van uw bezoekersbriefje voor € 6.00 per persoon combikaartjes kopen bij de receptie.

 • Staat er een kinderbedje in de accommodatie?

  In de 6-persoons bungalow staat standaard een ledikantje, in de Youpi! Lodges staat een campingbedje. U dient hiervoor zelf de lakentjes en dekentjes mee te nemen. In de Sun Lodge, Luxe Summer Lodge, Kampeerhut, All Year Tent en Heuvelchalet is een kinderbedje niet standaard aanwezig. Deze kunt u eventueel reserveren.

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie

Vragen over boekingen

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie

Vragen over faciliteiten

 • Kan ik tijdens mijn verblijf ook boodschappen doen bij de supermarkt op het park?

  Tijdens en het voorseizoen, hoogseizoen en de herfstvakantie is de supermarkt (beperkt) geopend. Tijdens de overige periodes is de supermarkt helaas gesloten. Het is echter wel mogelijk verse broodjes te bestellen bij de receptie. Deze zullen dan 's ochtends vers voor u klaar liggen.

 • Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten als ik niet op het park verblijf?

  Ja, dat kan binnen de openingstijden. Let op: in drukke periode kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten alleen geopend zijn voor verblijfsgasten.

 • Wat kost een bezoek aan het zwembad en/of Giga Konijnenhol?

  Indien u gebruik wilt maken van het zwembad en het Giga Konijnenhol, kunt u hiervoor een combikaartje kopen. Deze kaartjes kosten € 9,50 per persoon, en zijn niet op te splitsen over meerdere dagen. De losse prijzen zijn als volgt:

  Giga Konijnenhol
  Kinderen: € 7,00
  Volwassenen: € 2,50

  Zwemparadijs
  Kinderen tot 2 jaar: gratis
  2 jaar +: € 5,50

 • Waar vind ik de openingstijden van de faciliteiten op het park?

  De openingstijden van alle faciliteiten op het park zijn te vinden op onze website. Klik hier om door te gaan naar de openingstijden.

 • Zijn het zwembad en het Giga Konijnenhol de hele week door geopend?

  Doordat wij een semi-openbaar zwembad zijn, is het zwembad alleen op zaterdag en zondag geopend voor daggasten. Verblijfsgasten en fitnessleden kunnen dagelijks gebruik maken van het zwembad. Het zwembad is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 20.00 uur* en op zaterdag en zondag van 10.00 - 20.00 uur.

  Het Giga Konijnenhol is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 10.00 - 17.00 uur.

  Tijdens schoolvakantie gelden er afwijkende openingstijden, voor zowel het Giga Konijnenhol als voor het zwembad. Hiervoor kunt u onze website in de gaten houden. 

  * I.v.m. zwemlessen is het zwembad op maandag, dinsdag en donderdag gesloten van 16.00 - 19.00 uur en op vrijdag van 13.00 - 16.00 uur.

 • Is de horeca van de Beerze Bulten het hele jaar door geopend?

  Onze brasserie de Hagehorst is het gehele jaar geopend. Tijdens het hoogseizoen is dit dagelijks, tijdens de wintermaanden zal de brasserie van vrijdag t/m zondag geopend zijn. Om verzekerd te zijn van een tafeltje, raden wij u ten allen tijde aan te reserveren.

 • Wat is het Giga Konijnenhol?

  Het Giga Konijnenhol is een overdekt speelparadijs, waar tijdens uw verblijf leuke activiteiten worden georganiseerd en waar regelmatig (meeleef)theatershows worden opgevoerd. Meer informatie over het Giga Konijnenhol vindt u hier.

 • Mag ik als verblijfsgast onbeperkt gebruik maken van het zwemparadijs, uitgebreid animatie programma en Konijnenhol?

  Ja, als verblijfsgast heb je onbeperkt toegang tot het Zwemparadijs, uitgebreid animatie programma en het Konijnenhol.

 • Kan ik een feest organiseren in Brasserie de Hagehorst?

  Ja, Beerze Bulten biedt een volledig verzorgde receptie, een verjaardagsarrangement of een huwelijksdag.

  Bij een receptie kun je bijvoorbeeld denken aan:


  • Ontvangst met twee keer koffie/thee en gebak
  • Vier keer hapjes (warm en koud)
  • Inclusief alle drankjes
  • Twee uur


  Uiteraard behoren een andere tijdsduur en specifieke wensen tot de mogelijkheden.
  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • What does it cost to access the swimming pool and/or Giant Rabbit Hole?

  If you would like to access both the Pool Paradise (Zwemparadijs) and the Giant Rabbit Hole (Giga Konijnenhol), you will need a combination ticket. Combination tickets cost €8.50 per person and are only valid for one day. Individual pricing is as follows:

  Giant Rabbit Hole
  Children: €7.00
  Adults: €2.50

  Pool Paradise
  Children, age 0-2: free
  Age 3+: €5.00

Toon alle vragen in deze categorie Verberg extra vragen in deze categorie