Cursus 'Fit jezelf zijn'

Wil jij fit jezelf zijn? Maar weet je niet goed hoe? Ben jij op zoek naar handvaten die je sterker en bewuster in je schoenen doen staan? Doe dan mee met onze cursus!

Tijdens de cursus ‘Fit jezelf zijn’ word je met mindset coaching begeleid en leer je zelf regie te nemen over dat wat nodig is, om fit jezelf te zijn! Dit is jouw kans om (in 8 weken) aan de slag te gaan met jezelf! In 4 groepssessies word je uitgedaagd op de thema’s: ademhaling, stressmanagement, voeding en beweging. Per thema delen we onze kennis met jou zodat jij aan de slag kan, om nu echt in actie te komen. Je wordt ondersteund in je proces, maar houdt zelf de touwtjes in handen. 

De groepsessies vinden plaats op vrijdagavond, op de volgende data: 20 april, 2 mei, 25 mei & 8 juni van 19.00 tot 20.30 uur. De kosten voor deelname bedragen € 75,- en je kunt je opgeven bij de Spa, Wellness & Fun receptie of via het onderstaande formulier. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen en er is plek voor maximaal 15 personen. Geef je voor woensdag 18 april op bij de receptie van Spa, Wellness & Fun.

Inschrijfformulier Cursus 'Fit jezelf zijn'