Fitness & Wellness Card

Fitness & Wellness Card

Wilt u tijdens uw verblijf op Beerze Bulten onbeperkt genieten van de Sauna, Zoutgrot & Fitness? Vraag dan een Fitness & Wellness Card aan voor slechts €25. Hiermee heeft u voor 2 personen (18+) een week lang onbeperkt toegang!

Heerlijk stoom afblazen in de fitnesszaal, ontspannen in één van onze sauna's en de rust en sfeer ervaren van de zoutgrot. Bij de Spa, Wellness & Fun van Beerze Bulten is dit allemaal mogelijk! Wanneer u als gast verblijft en voordelig van deze faciliteiten gebruik wilt maken, kunt u nu de Fitness & Wellness Card aanvragen. Hiermee kunt u tijdens uw verblijf onbeperkt gebruik maken van de Sauna, Zoutgrot & Fitness!

Sauna
Ontdek onze sauna in Overijssel, voor uw gezondheid, lichamelijke ontspanning en een verbetering van uw welzijn. Beauty & Wellness Beerze Bulten biedt u een intieme en sfeervolle sauna in Overijssel. Naast de sauna kunt u gebruik maken van onze sfeervolle rustruimte met openhaard. Zachte muziek op de achtergrond maakt dat u heerlijk wegdoezelt in ons saunalandschap. Vers ijswater staat voor u klaar. Let op: de privésauna's zijn niet inbegrepen bij de All-in Wellness pas.

Zoutgrot
De eerste in Nederland! Het ultieme gevoel van rust, sfeer en de werking van het zout zorgen voor een bijzondere beleving. Alle spanning valt van u af. De zoutgrot bestaat uit brokken zout die zijn gedolven in het Himalaya- gebergte. Dit oeroude mineraal, ontstaan uit de verdamping van zeeën bevat nog al zijn oorspronkelijke elementen. De atmosfeer in de zoutgrot heeft naast een ontspannende werking ook een medicinale werking.

Fitness
Fitness in Ommen? Ga naar Fitness Beerze Bulten! Omdat bewegen belangrijk is, voor lichaam, geest en leefstijl. Bij ons vindt u de rust en ruimte om te werken aan een betere conditie, een beter figuur of gewoon aan uw algehele fitheid. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur van de Italiaanse marktleider in fitnessapparatuur Technogym, waardoor u optimaal stoom af kunt blazen.

Wilt u voordelig van al deze faciliteiten genieten tijdens uw verblijf op Beerze Bulten? Vraag dan bij aankomst bij de receptie naar de Fitness & Wellness Card voor de Spa, Wellness & Fun!

*Deze actie geldt alleen voor verblijfsgasten.

25, 00