50+ camping Overijssel

Beerze Bulten is meer dan alleen een familiecamping.. Ook voor 50+ is deze camping in Overijssel zeer geschikt! Er starten diverse fiets- en wandelroutes op deze 50+ camping in Overijssel en de vijfsterren faciliteiten op het park zullen jou een onvergetelijke vakantie bezorgen.

50+ camping Overijssel

Hoewel vijf sterren camping Beerze Bulten vooral bekend staat als kindercamping is dit ook een ideale locatie voor de 50+’er. De camping is van alle gemakken voorzien, heeft vijf sterren sanitair en ligt in het prachtige bosrijke Vechtdal. Oftewel, een prachtige 50+ camping!

Pluspunten van deze 50+ camping/seniorencamping in Overijssel

  • Ruime kampeerplaatsen
  • De wegen zijn verhard en vlak
  • Tegenover en zelfs op deze 50+ camping in Overijssel beginnen diverse wandel- en fietsroutes
  • Vlakbij de prachtige stad Ommen
  • Vijf sterren sanitaire voorzieningen en mogelijkheden voor het huren van privé sanitair
  • Groot verwarmd binnenzwembad van roestvrij staal om baantjes te trekken

En mochten de kleinkinderen langskomen dan is er ook voor hen van alles te doen! Deze 50+ camping in Overijssel is namelijk voorzien van een groot zwembad. Terwijl de kinderen zich uitleven op het Adventure Island kun je heerlijk relaxen in het Wellness-gedeelte. Ook worden er tal van activiteiten en theatershows georganiseerd voor de kinderen. Tijdens jouw verblijf op 50+ camping Beerze Bulten heb je onbeperkt toegang tot het zwembad en indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid tot het bezoeken van onze:

Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze 50+ camping in Nederland! Beerze Bulten is dan ook absoluut een Glamping! En als je in het bezit bent van 1 van de onderstaande CampingCards kun je ook nog eens heel voordelig op deze 50+ camping verblijven! Bekijk ook eens onze aanbiedingen: last minute camping Nederland!

Kom langs en ontdek de mooiste 50+ camping van Overijssel!