Beerze Bulten

Vernieuwde Fitness Beerze Bulten geopend

Fitness Beerze Bulten is onlangs vernieuwd en opnieuw ingericht. Dinsdag 8 januari vond de feestelijke opening plaats met niemand minder dan voetballer Ramon Zomer en Bultje het konijn. Samen gingen zij een sportieve challenge aan.

Meer sportplezier

“Al ruim 10 jaar wordt onze fitness niet alleen gebruikt door onze verblijfsgasten, maar ook door mensen uit de regio. Met name de mensen uit de regio weten onze Fitness goed te vinden. In de afgelopen 10 jaar zijn de eisen en wensen op het gebied van fitness en gezondheid veranderd en daarom werd het tijd om onze Fitness Beerze Bulten te upgraden.” aldus Johanneke Hagedoorn.

Om te zorgen voor meer sportplezier heeft de ruimte een facelift ondergaan en is alles opnieuw ingedeeld. De Technogym toestellen staan nu logischer bij elkaar en er is een  speciale work-out mat. Hierdoor is het persoonlijke schema niet alleen makkelijker uit te voeren, het is gelijk een stuk comfortabeler geworden. Naast het gebruik van de fitness kunnen de leden deelnemen aan verschillende groepslessen. Van bootcamp tot aan kick fit en van Pilates en Yoga tot aan Mindfullness Outdoor. Het is allemaal mogelijk!

Feestelijke opening

Dinsdag 8 januari vond de feestelijke opening plaats met Ramon Zomer (oud Heracles-voetballer) en Bultje het konijn. Onder toeziend oog van een groep leden en pers gingen zij een sportieve challenge aan. Deze challenge was 500 meter roeien, wat voor beide een mooie uitdaging was. Ramon won net van Bultje die de vaart er goed in had. Ramon Zomer, de winnaar van de challenge, mocht het lintje doorknippen waarmee de vernieuwde Fitness Beerze Bulten officieel geopend werd.

Acties

Voor zowel huidige leden en nieuwe leden biedt Fitness Beerze Bulten de komende maand leuke acties en welkomstaanbiedingen, waaronder een maand gratis sporten om zo de vernieuwde fitness te ontdekken.

Camping