Heb je een vraag aan of over Beerze Bulten? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen / FAQ.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze receptie via info@beerzebulten.nl.

 

Algemeen

🗺️ Waar vind ik een plattegrond van het park?

De plattegrond van ons park is hier te vinden op onze website.

📱 Is er WiFi dekking op het park?

Ja, er is een open WiFi netwerk beschikbaar in onze centrale faciliteiten op het park. Daarnaast ontvang je op de aankomstdag per email de inloggegevens voor de WiFi voor 2 apparaten. Hiermee heb je dekking op het hele park. Indien je nog een apparaat wilt toevoegen kun je een extra WiFi-code kopen voor € 2,50 per dag of € 15,00 per week. Houd er rekening mee dat de snelheid wellicht anders is dan thuis.

🅿️ Is het mogelijk de auto bij de kampeerplaats / accommodatie te plaatsen?

Beerze Bulten is een autovrij park. Hierdoor is het niet mogelijk de auto bij je kampeerplaats of accommodatie te plaatsen. Op de aankomst- en vertrekdag ontvang je bij de receptie een muntje om je auto in of uit te laden, tijdens je verblijf is dit niet mogelijk. Bagagekarretjes staan voor je klaar om je boodschappen naar de plek te vervoeren.

Uitzonderingen hierop zijn: de 6-persoons bungalows (nr. 1 t/m 14), de 8-persoons Bungalow nr. 15, de Heuvelchalet, 12-persoons Boerderij de Vechtvallei, familiehuis de Jeneverbes en de speciale minder validen kampeerplaatsen. Bij de overige kampeerplaatsen en accommodaties kun je de auto plaatsen op de voor jouw gereserveerde parkeerplaats.

🐶 Zijn huisdieren toegestaan bij Beerze Bulten?

Huisdieren zijn toegestaan op een beperkt deel van ons park. Huisdieren worden alleen toegelaten op kampeerplaatsen op het huisdierenveld nr. 424 t/m 492 en in bungalows 9, 10 en 11, mits ze zijn aangelijnd en geen overlast bezorgen. Via het speciale hondenpaadje loop je van de receptie, de winkel en het restaurant naar de kampeerplaatsen en vice versa. Het pad wordt aangeduid met de bordjes ‘hondenpaadje’ en is geen uitlaatpad.

Huisdieren zijn niet toegestaan bij de speelvoorzieningen als het zwemparadijs, het Giga Konijnenhol en het Giga Konijnenveld.

Huisdier dient op de plaats aangelijnd te zijn. In geval je gebruikt maakt van een hondenhekje, is dit alleen toegestaan tot aan de normale luifel, behorende bij (voor)tent/caravan.

🕒 Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Voor de kampeerplaatsen kun je inchecken vanaf 13.00 uur en voor de accommodaties kun je inchecken vanaf 15.00 uur. Tenzij anders vermeld.

Een aantal arrangementen hebben afwijkende incheck- en uitchecktijden.

🕙 Hoe laat dien ik uit te checken?

Uitchecken van kampeerplaatsen is voor 11.00 uur en uitchecken van accommodaties is voor 10.00 uur. Tenzij anders vermeld.

Een aantal arrangementen hebben afwijkende incheck- en uitchecktijden. Vraag de receptie voor de eventuele mogelijkheden voor een late-check-out.

🏊 Is het mogelijk om voorafgaand aan ons verblijf, of nadat wij zijn uitgecheckt, nog van de faciliteiten op het park gebruik te maken?

Zodra je ingecheckt bent, kun je tijdens de laagseizoenperiode op de dag van aankomst al gebruik maken van onze faciliteiten. Hetzelfde geldt voor na het uitchecken. Tijdens drukke aankomst- en vertrekdagen is dit helaas niet mogelijk. Dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid en de drukte op het park.

💤 Ik verblijf bij Beerze Bulten, kan ik ook een logee meenemen?

Per kampeerplek hanteren wij een maximum van 6 personen. Indien je dit maximum niet overschrijdt, kan er iemand komen logeren. Een logee betaalt € 6.00 per nacht, dit is inclusief onbeperkt toegang tot het zwembad en het Giga Konijnenhol. Verblijf je in een huisje, dan betaalt een logee slechts de toeristenbelasting van € 1.10 p.p.p.n. Ook hiervoor geldt dat het maximum aantal personen niet wordt overschreden. 

🚗 Wij komen met twee auto's tijdens ons verblijf, is dit mogelijk?

Standaard is één auto inbegrepen bij je reservering (m.u.v. Bosbungalow nr. 15 en Boerderij de Vechtvallei, hier mag je standaard 2 auto's meenemen). Indien je met een extra auto komt, kun je dit aangeven bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 4.00 per dag. Deze auto parkeer je op P2. Indien je verblijft in een 6-persoons bungalow, dan kun je de auto bij de bungalow plaatsen. In het laagseizoen kun je kosteloos een tweede auto bijboeken.

🔔 Hoe blijf ik op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen en last minutes?

Als nieuwsbrief abonnee geniet je als eerste van de meest actuele aanbiedingen en last minutes. Volg ons daarnaast via de social media kanalen voor de laatste nieuwtjes en acties!

👋🏼 Kan ik mijn vrienden / familie een bezoekje brengen op de Beerze Bulten?

Indien je vrienden en/of familie een bezoek wilt brengen op de Beerze Bulten, is dat geen enkel probleem. Je kunt je hiervoor melden bij de receptie. Bezoekers betalen € 2.50 per dag en € 3.00 voor het parkeren van de auto. Indien je gebruik wilt maken van het zwembad en Giga Konijnenhol, kun je op vertoon van je bezoekersbriefje voor € 6.00 per persoon combikaartjes kopen bij de receptie.

🛌🏼 Staat er een kinderbedje in de accommodatie?

In de 6-persoons bungalow staat standaard een ledikantje, in de Youpi! Lodges staat een campingbedje. Je dient hiervoor zelf de lakentjes en dekentjes mee te nemen. In de Sun Lodge, Luxe Summer Lodge, Kampeerhut, All Year Tent en Heuvelchalet is een kinderbedje niet standaard aanwezig. Deze kun je eventueel reserveren.

 

Faciliteiten

🛍️ Kan ik tijdens mijn verblijf ook boodschappen doen bij de supermarkt op het park?

Tijdens en het voorseizoen, hoogseizoen en de herfstvakantie is de supermarkt (beperkt) geopend. Tijdens de overige periodes is de supermarkt helaas gesloten. Het is echter wel mogelijk verse broodjes te bestellen bij de receptie. Deze zullen dan 's ochtends vers voor je klaar liggen.

🏊🏼 Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten als ik niet op het park verblijf?

Ja, dat kan binnen de openingstijden. Let op: in drukke periode kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten alleen geopend zijn voor verblijfsgasten.

🎫 Wat kost een bezoek aan het Giga Konijnenhol en/of het Zwemparadijs?

Voor een bezoek aan het Giga Konijnenhol en/of het Zwemparadijs kun je online tickets reserveren. De prijzen zijn als volgt:

Giga Konijnenhol
Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 2 jaar: €7,50
Begeleiders: gratis

Zwemparadijs
Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 2 jaar: €6,00
Begeleiders: €6,00

Giga Combi Ticket (Giga Konijnenhol & Zwemparadijs op één dag)
Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 2 jaar: €10,00
Begeleiders: €6,00

🕒 Waar vind ik de openingstijden van de faciliteiten op het park?

Je kunt hier de openingstijden van alle faciliteiten op het park vinden.

🗓️ Zijn het zwembad en het Giga Konijnenhol de hele week door geopend?

Doordat wij een semi-openbaar zwembad zijn, is het zwembad alleen op zaterdag en zondag geopend voor daggasten. Verblijfsgasten en fitnessleden kunnen dagelijks gebruik maken van het zwembad. Het zwembad is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 20.00 uur* en op zaterdag en zondag van 10.00 - 20.00 uur.

Het Giga Konijnenhol is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 10.00 - 17.00 uur.

Tijdens schoolvakantie gelden er afwijkende openingstijden, voor zowel het Giga Konijnenhol als voor het zwembad. Hiervoor kunt u onze website in de gaten houden. 

* I.v.m. zwemlessen is het zwembad op maandag, dinsdag en donderdag gesloten van 16.00 - 19.00 uur en op vrijdag van 13.00 - 16.00 uur.

🍽️ Is de horeca van de Beerze Bulten het hele jaar door geopend?

Onze brasserie de Hagehorst is het gehele jaar geopend. Tijdens het hoogseizoen is dit dagelijks, tijdens de wintermaanden zal de brasserie van vrijdag t/m zondag geopend zijn. Om verzekerd te zijn van een tafeltje, raden wij je ten allen tijde aan (online) te reserveren

🐰 Wat is het Giga Konijnenhol?

Het Giga Konijnenhol is een overdekt speelparadijs, met bowlingbaan, restaurant en theater, waar tijdens je verblijf leuke activiteiten worden georganiseerd en waar regelmatig (meeleef)theatershows worden opgevoerd. Meer informatie over het Giga Konijnenhol vindt je hier.

🏊🏼 Kan ik als verblijfsgast gratis gebruik maken van het zwemparadijs, uitgebreid animatie programma en Konijnenhol?

Ja, als verblijfsgast heb je gratis toegang tot het Zwemparadijs, uitgebreid animatie programma en het Konijnenhol.

🍷 Kan ik een feest organiseren in Brasserie de Hagehorst?

Ja, Beerze Bulten biedt een volledig verzorgde receptie, een verjaardagsarrangement of een huwelijksdag.

Bij een receptie kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Ontvangst met twee keer koffie/thee en gebak
  • Vier keer hapjes (warm en koud)
  • Inclusief alle drankjes
  • Twee uur

Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Uiteraard behoren een andere tijdsduur en specifieke wensen tot de mogelijkheden.

 

Boekingen

📅 Van wanneer tot wanneer loopt een week-, weekend- en midweekverblijf?

De in- en uitchecktijden voor accommodaties zijn als volgt:

Week:

Vrijdag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur, of maandag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur.

Weekend:

Vrijdag 15.00 uur t/m maandag 10.00 uur.

Midweek:

Maandag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur.

🏡 Hoe reserveer ik meer dan één kampeerplek of accommodatie?

Indien je meerdere kampeerplekken of accommodaties wilt reserveren, dien je hiervoor aparte reserveringen te maken.

📨 Ik heb nog geen bevestiging ontvangen van mijn betaling, is deze wel goed door gekomen?

Wij sturen geen ontvangstbevestiging van je betaling. Indien je twijfelt of de betaling wel goed is gegaan, kunnen wij dit altijd voor je controleren.

💶 Moet ik borg betalen?

Ja, voor een verblijf vanaf 2022 hanteren wij weer een kleine borg. Voor kamperen is die €10,- per verblijf en bij accommodaties €20,-

❌ Kan ik mijn vakantie annuleren?

Indien je een annuleringsverzekering via Beerze Bulten hebt afgesloten, kun je na overlegging van bewijs je vakantie annuleren. Indien je geen verzekering hebt afgesloten en je annuleert je vakantie, wordt conform de Recronvoorwaarden minimaal 15% van de basisprijs en € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Een annulering dien je altijd per mail te doen.

Indien u annuleringsfonds heeft afgesloten kunt u zich, onderbouwd met een officiële verklaring, bij de volgende redenen beroepen op dit annuleringsfonds:

  • Bij overlijden, plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdpersoon(en) of één der deelnemers.
  • Bij vroegtijdig afbreken van de vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon(en) of één der deelnemers.
  • Bij noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon(en) door medische oorzaak/verandering werkkring.
  • Bij onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon(en)

Bij het afbreken van uw vakantie is het moment van annuleren wanneer u de plaats leeg oplevert/ uw accommodatie definitief verlaat. Het annuleringsfonds is niet van toepassing bij bijv. griep, slecht weer, echtscheiding of pandemie.

Indien u geen annuleringsfonds afsluit en toch annuleert, hanteren wij de Recron Voorwaarden.

✉️ Ontvang ik een bevestiging van mijn annulering?

Ja, je ontvangt altijd een bevestiging van je annulering.

 

Coronavirus (COVID-19)

ℹ️ Waar vind ik actuele updates?

Bekijk voor actuele informatie met betrekking tot het virus op deze pagina.