Brasserie de Hagehorst

Een gezellig familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. Een uitstekende vorm van culinair, betaalbaar genieten, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht.

Sfeervol eten in onze brasserie: Genieten met een grote G!

Ons restaurant is door de coronamaatregelen voorlopig gesloten, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor overheerlijke afhaalmaaltijden!

Tijdens het verblijf gezellig uiteten bij Beerze Bulten? Brasserie de Hagehorst heeft de heerlijkste lunch- en dinergerechten op de kaart, van Varkenshaassaté tot Mixed Grill en van Gebakken Zalm tot een Huisgemaakte Groentetaart. Ook als je niet verblijft op vakantiepark Beerze Bulten, ben je van harte welkom in onze gezellige brasserie!

Menukaarten

 

Kinderspeelhoek

Voor kinderen is er een speciale kinder menukaart die ze in kunnen kleuren. En mochten ze niet stil kunnen zitten, dan is er een leuke speelhoek voor hen.

Zonnig terras

Een gezellig en ruim terras met speeltuin, waar het heerlijk vertoeven is. Lekker in het zonnetje zitten, terwijl u geniet van een uitgebreide lunch. Of lekker nagenieten met een glas bier of wijn na uw diner. En wat dacht u van een High Wine & High Beer? Schuif maar aan!

Online tafel reserveren

Reserveer nu hier eenvoudig een tafel in ons restaurant of telefonisch via 0523-251398. Het is niet mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Mocht er bij aankomst buiten plaats zijn dan bent u daar van harte welkom!

Indien de brasserie is volgeboekt, wordt er een tafel in onze Serre of Huiskamer gereserveerd.

Maatregelen & mogelijkheden

  Gezondheidsklachten? Blijf thuis
  Houd 1,5 m afstand buiten gezinsverband
  Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  Binnen: reserveren verplicht
Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op
Betaal zoveel mogelijk contactloos

Genieten met een grote G!

Genieten met een grote G!
Genieten met een grote G!
Genieten met een grote G!
Genieten met een grote G!

10

Een hele fijne plek om lekker een hapje te eten met het gezin. Het eten was goed en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor het gezin!