De ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) roepen veel vragen, zo ook bij jullie, onze gasten. In dit bericht proberen wij al zoveel mogelijk veelgestelde vragen te beantwoorden.

Op dit moment zijn al onze faciliteiten geopend.

We verwelkomen u van harte! Denk aan de openingstijden. We adviseren u van te voren te reserveren.

Coronatoegangsbewijs horeca

Vanaf 25 september zijn wij in verband met de nieuwe richtlijnen van de overheid verplicht om bij onze horeca op coronatoegangsbewijzen (volledige vaccinatie of testbewijs) te controleren. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar en ouder ook in combinatie met een ID-bewijs.

Geen coronatoegangsbewijs nodig:

  • Terrasbezoek (en eventueel toiletbezoek)
  • Eten afhalen

Ziekte sympthomen? Blijf thuis!

De gezondheid/veiligheid van u als onze gast en onze medewerkers heeft daarbij altijd de hoogste prioriteit.

Daarom blijven wij u verzoeken onderstaande punten in acht te nemen:

  • Wij verzoeken u om uw verantwoordelijkheid te nemen en u thuis blijft in het geval dat één (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het coronavirus vallen.
  • Passende maatregelen neemt in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het coronavirus.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid). Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via onze website, app en social media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten. Wij hopen op uw medewerking.

Wees lief voor elkaar en blijf gezond! Tot snel bij Beerze Bulten.

Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn en medewerkers Beerze Bulten

(Update - 17 september 2021)

Corona-virus